Geen signing zonder ledverlichting

Verlichte nooduitgangen, bewegwijzeringen, reclameborden, kantoren, gevelreclame of logo’s van een sportvereniging. Zonder verlichting is de signing alleen overdag te bewonderen. Verlichting is voor een effectieve, langdurige uitstraling dus altijd een ‘must’.

Gericht licht

Gericht licht is op haar beurt weer ontzettend belangrijk bij signing. Een bedrijf, instelling of sportvereniging wil een duidelijke uitstraling. Kies daarom voor led, want ledverlichting is helder en verkrijgbaar in verschillende wittinten.

Advies op maat

Onze vakkundige monteurs installeren alles op het gebied van licht, beeld en geluid. Want in een totaalconcept speelt geluid ook een belangrijke rol. Daarom neemt WLC dit aspect regelmatig mee in projecten. Van ledverlichting tot geluid en van beeld tot een verlichtingsplan. WLC is uw partner van advies tot uitvoering.

Meer weten over ledverlichting bij signing?

Als het gaat om de combinatie van licht met beeld en geluid denkt WLC met u mee‭. ‬Ledverlichting in combinatie met signing kan leiden tot prachtige effecten. ‬Vraag snel bij ons naar‭ ‬de voorwaarden en reduceer uw kosten per direct samen met WLC‭.‬

neem contact op