Verlichting als marketing product

Een goede verlichting is erg belangrijk. Thuis, onderweg, maar ook vooral binnen het bedrijf. De populariteit van ledverlichting blijft toenemen. Niet alleen als verlichting in bijvoorbeeld een werkplaats, maar ook met name als belichting van producten in een showroom. Denk daarbij ook aan onze energiezuinige verlichting voor kantoorpanden.

Ledverlichting en reclame uitingen

Reclame-uitingen komen dankzij ledverlichting optimaal naar voren en ook een bedrijfspand zelf heeft dankzij specifieke ledverlichting dé gewenste uitstraling. WLC adviseert, begeleidt, levert en/of monteert de juiste verlichting. Wij beschikken met onze jarenlange ervaring en uitgebreide showroom over dé producten die u als ondernemer wenst.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is ledverlichting absoluut de toekomst. Ledverlichting zorgt ervoor dat u tot wel negentig procent minder aan energiekosten hoeft te betalen. Bovendien is ledverlichting recyclebaar en dus goed voor het milieu.

Meer weten over ledverlichting?

Als het gaat om de combinatie van licht met beeld en geluid denkt WLC met u mee‭. ‬Voor uw bedrijf kan het afstemmen van licht en geluid tot prachtige effecten leiden‭. ‬Daarom kijken wij altijd verder dan naar ledverlichting alleen‭. ‬Vraag snel bij ons naar‭ ‬de voorwaarden en reduceer uw kosten per direct samen met WLC‭.‬

neem contact op