GEEN SIGNING ZONDER LEDVERLICHTING

Verlichte nooduitgangen, bewegwijzeringen, reclameborden, kantoren, gevelreclame of logo’s van een sportvereniging. Zonder verlichting is de signing alleen overdag te bewonderen. Verlichting is voor een effectieve, langdurige uitstraling dus altijd een ‘must’.

Gericht licht is op haar beurt weer ontzettend belangrijk bij signing. Een bedrijf, instelling of sportvereniging wil een duidelijke uitstraling. Kies daarom voor led, want ledverlichting is helder en verkrijgbaar in verschillende wittinten.

WLC uit Nijverdal is specialist op het gebied van ledverlichting. Ledverlichting is energiezuinig, veilig en uitermate geschikt voor deze toepassingen.


ADVIES OP MAAT

Onze vakkundige monteurs installeren alles op het gebied van licht, beeld en geluid. Want in een totaalconcept speelt geluid ook een belangrijke rol. Daarom neemt WLC dit aspect regelmatig mee in projecten. Van ledverlichting tot geluid en van beeld tot een verlichtingsplan. WLC is uw partner van advies tot uitvoering.

Meer weten over ledverlichting?

Neem dan nu contact op en WLC adviseert u over de mogelijkheden voor ledverlichting voor uw horecabedrijf of bedrijfspand.