GROOT ASSORTIMENT LEDVERLICHTING VOOR DE HORECA EN AMUSEMENT

Uitstraling en sfeer zijn ontzettend belangrijk in de horeca. Precies de reden waarom ledverlichting hierin zo populair is. WLC is uw adviseur en leverancier op het gebied van ledverlichting. Het assortiment aan verschillende soorten ledverlichting groeit met de dag. Wat wij u als klant kunnen bieden groeit daarom ook.

Zowel eenkleurige als meerkleurige ledverlichting worden in de horeca ingezet om sfeer en gevoel van warmte te creëren. De populaire meerkleurige verlichtingen geven u de gewenste showeffecten en wisselende sferen. Onze klanten zijn hier gek op en het bezoekend publiek uiteraard ook. Iedere verlichting is aan te passen aan uw thema of doelgroep. Wij verzorgen en ontzorgen graag op dit gebied.


GUNSTIGE ENERGIEKOSTEN

Naast de prachtige uitstraling van ledverlichting is het product ook nog eens energiezuinig. De kosten kunnen met wel 90 procent worden teruggebracht. Onze vervangingskosten zijn laag en u heeft meteen een hoog rendement. Bovendien kunt u in veel gevallen gebruik blijven maken van de huidige voedingen en dimmers.

Ledverlichting heeft met name voor de horeca- en amusementbranche louter voordelen:

• Energiebesparend
• Sfeerverhogend
• Gemakkelijk toepasbaar
• Veilig
• Meer branduren

Als het gaat om de combinatie van licht met beeld en geluid denkt WLC met u mee. Met name in de horeca kan het afstemmen van licht en geluid tot prachtige effecten leiden. Daarom kijken wij altijd verder dan naar ledverlichting alleen.

Vraag snel bij ons naar de voorwaarden en reduceer uw kosten per direct samen met WLC.

Meer weten over ledverlichting?

Neem dan nu contact op en WLC adviseert u over de mogelijkheden voor ledverlichting voor uw horecabedrijf of bedrijfspand.