VERLICHTING ALS MARKETINGPRODUCT

Een goede verlichting is erg belangrijk. Thuis, onderweg, maar ook vooral binnen het bedrijf. De populariteit van ledverlichting blijft toenemen. Niet alleen als verlichting in bijvoorbeeld een werkplaats, maar ook met name als belichting van producten in een showroom. Denk daarbij ook aan onze energiezuinige verlichting voor kantoorpanden.

Ledverlichting verhoogt uw persoonlijke productiviteit en bovendien heeft ledverlichting een positieve invloed op uw concentratievermogen. Dat blijkt uit onderzoek.

Reclame-uitingen komen dankzij ledverlichting optimaal naar voren en ook een bedrijfspand zelf heeft dankzij specifieke ledverlichting dé gewenste uitstraling. WLC adviseert, begeleidt, levert en/of monteert de juiste verlichting. Wij beschikken met onze jarenlange ervaring en uitgebreide showroom over dé producten die u als ondernemer wenst.

 


MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO)

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is ledverlichting absoluut de toekomst. Ledverlichting zorgt ervoor dat u tot wel negentig procent minder aan energiekosten hoeft te betalen. Bovendien is ledverlichting recyclebaar en dus goed voor het milieu.

Wij adviseren u bij de keuze voor ledverlichting goed te letten op de kleurtemperatuur van het licht. Van functioneel goed licht tot koel of juist warm wit licht. WLC heeft wat u zoekt. Een fantastische werkomgeving dankzij een goede, duurzame investering.

Heeft u vragen en bent u op zoek naar advies? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Meer weten over ledverlichting?

Neem dan nu contact op en WLC adviseert u over de mogelijkheden voor ledverlichting voor uw horecabedrijf of bedrijfspand.