OVER WLC LEDVERLICHTING

De specialist als het gaat om led- en lichtoplossingen: WLC ledverlichting. Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring op verlichtingsgebied. Bovendien kennen we de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Zo kunnen we u goed adviseren.
WLC werkt voor diverse opdrachtgevers zoals architecten, ondernemers, projectontwikkelaars en particulieren. Steeds meer eigenaren van kantoren, bedrijfspanden, cafés, restaurants, hotels, sportscholen en woningen begrijpen de voordelen van ledverlichting. Of het nu gaat om het maken van een basisverlichtingsplan of het leggen van accenten, wij zijn u graag van dienst.


WAT LED JE?

Onze vakkundige monteurs installeren alles op het gebied van licht, beeld en geluid. Want in een totaalconcept speelt geluid ook een belangrijke rol. Daarom neemt WLC dit aspect regelmatig mee in projecten. Van ledverlichting tot geluid en van beeld tot een verlichtingsplan. WLC is uw partner van advies tot uitvoering.

Meer weten over ledverlichting?

Neem dan nu contact op en WLC adviseert u over de mogelijkheden voor ledverlichting voor uw horecabedrijf of bedrijfspand.